Verduurzamen

Bescherming tegen weersinvloed

De omstandigheden van het weer en milieu beïnvloeden de levensduur van de luchtbehandelingskast. Hvac Group heeft uitstekende middelen en producten om de werking en conditie van uw luchtbehandelingskast optimaal te houden. We rapporteren en inspecteren en brengen u op de hoogte van de situatie waarin uw luchtbehandelingskast verkeerd. Hvac Group stelt maatregelen op en overlegt met u wat er nodig is om de conditie van de luchtbehandelingskast te optimaliseren voor een veilig proces en gezond binnenklimaat.

Verlenging van levensduur                                                                                       

Lucht van buitenaf heeft na verloop van tijd een corroderende werking en zorgt ervoor dat de draaiende en statische delen worden aangetast. Hierdoor haalt u niet meer de gewenste luchtkwaliteit, wordt de levensduur van de luchtbehandelingskast korter en treden er storingen op. Hvac Group beschikt over coatings technieken waarmee de levensduur wordt verlengt en u niet  onverwacht hoeft te investeren.

Verlaging van de operationele kosten                                                                     

Hvac Group heeft specialisten in dienst die u alles kunnen vertellen over het toepassen van energiezuinige EC-ventilatoren gecombineerd met nano filtratie. Hiermee verhoogt u de prestatie van de luchtbehandelingskast en kunt u de operationele kosten naar beneden bijstellen in het MJOP. Met deze toepassingen draagt u bij in de ErP-norm 2023 label C en bent u voorbereid op de toekomst

Scroll naar boven