Snuffelstage bij HVAC Group: ontdekkingstocht van jonge talenten

snuffelstage_hvac_group zeewolde

Vorige week hadden we het genoegen om Dzejla en Lyann, twee enthousiaste studenten van het Herman Wesselink College in Amstelveen, te verwelkomen voor een verkennende snuffelstage. Deze ervaring, vaak een eerste aanraking met de professionele wereld, is cruciaal voor jonge leerlingen, en onze stagiaires grepen deze kans met grote inzet en nieuwsgierigheid.

Tijdens hun stage bij HVAC Group hebben Dzejla en Lyann de veelzijdige facetten van onze branche ervaren. Ze stelden goede vragen, waardoor ze een realistisch en diepgaand inzicht verkregen in de HVAC-techniek. Hoewel hun rol voornamelijk observerend was, kregen ze hierdoor toch ze een duidelijk beeld van de dagelijkse werkzaamheden en de diverse carrièremogelijkheden binnen de techniek.

De toekomst vormgeven

We hopen van harte dat de ervaring van Dzejla en Lyann hen niet alleen inzicht geeft in de HVAC-branche, maar hen ook inspireert om hun carrière in de technische wereld verder te verkennen. Hun enthousiasme en interesse bevestigen onze overtuiging dat het stimuleren van jong talent, en in het bijzonder het aanmoedigen van meisjes en vrouwen in techniek, essentieel is voor de toekomst van onze branche.

Dank aan Dzejla en Lyann voor hun geweldige inzet en open houding. Jullie zijn het stralende voorbeeld van de nieuwe generatie die klaarstaat om de wereld van techniek te verrijken.

Scroll naar boven