Over HVAC Group

Verschillende divisies onder één dak

Hvac Group is gespecialiseerd in het onderhoud van uw ventilatiesysteem. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het toepassen van de juiste luchtfilters volgens de ISO 16890-norm, het verduurzamen van uw luchtbehandelingskast door reconditioneren, kanaalreiniging en het retrofitten van EC-ventilatoren volgens de nieuwe ErP-norm per 1 januari 2023.

Onze specialisten zijn werkzaam voor ziekenhuizen, installateurs, kantoren en productiebedrijven en zorgen voor een optimale prestatie van de LBK en betaalbare energiebesparende oplossingen.

Retrofitten volgens ErP-norm 2023 

Reduceren energiekosten van uw luchtbehandelingskast door het toepassen van energiezuinige EC-ventilatoren en Nano luchtfilters.

Reconditioneren luchtbehandelingskast                                                            

Brengen de luchtbehandelingskast weer in optimale conditie met reconditioneren waardoor rendementsverlies wordt voorkomen en de levensduur van de LBK wordt verlengt.

Vetkanaal reiniging keukens

Door het vetkanaal in de keuken jaarlijks te laten reinigen met een reinigingscertificaat voorkom je brandgevaar en achteraf een discussie met de verzekeraar.

Luchtkanaal Utiliteit en industrie 

Reinigingen en desinfecteren de luchtkanalen en de LBK waarmee mogelijke gezondheidsschade bij uw werknemers en besmetting in procesomgeving wordt voorkomen.                                                             

Filters en filterwisseling                                                                                        

Leveren en wisselen luchtfilters volgens de ISO 16890-norm, rapporteren gebreken en maken een voorstel om de luchtbehandelingskast weer in  optimale conditie te brengen.

Verduurzamen                                                                                                  

Toepassen van energiezuinige ventilatoren volgens de ErP-norm 2023, lage weerstand filters, optimaliseren naar een veilig en gezond binnenklimaat en levensduur verlenging van de luchtbehandelingskast. 

Scroll naar boven