Monteur m/v

HVAC Group BV is gespecialiseerd in het onderhoud en renovatie van luchtbehandelingssystemen. Onze klanten zijn installatiebedrijven, vastgoedbeheerders en eindgebruikers. Wij opereren in de utiliteit, gezondheidszorg, sportcomplexen (stadions) en voedingsmiddelen industrie.

Ben jij enthousiast en gedreven om samen met jouw collega’s klimaatinstallaties ook na jaren nog uitstekend te laten presteren en een optimaal rendement te laten behalen? Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan gave projecten? Dan zoeken we jou!

Wat is jouw rol?

Samen staan wij voor HVAC Group uw partner in klimaat! Jij gaat hier aan bijdragen door het onderhouden en renoveren van onder meer luchtbehandelingskasten, luchtkanalen, en condensors. Jullie werken zelfstandig op verschillende gave klussen in de regio.

Waar en met wie werk je?

HVAC-Group BV is gevestigd in Zeewolde (Flevoland) maar werkt landelijk. Samen met jouw collega monteurs zorg je voor de uitvoering van onze projecten. Daarbij worden jullie ondersteund door onze collega’s op kantoor, waarbij de manager klimaat jullie eerste aanspreekpunt is. 

Wat breng jij mee?

  • Je hebt technisch inzicht en/of technische kennis op mbo-niveau;
  • Je bent in bezit van of bereid om VCA te behalen;
  • Je kunt zonder problemen een VOG aanvragen;
  • Je beschikt over minimaal rijbewijs B en eigen vervoer;

Wat bieden wij?

  • Een prettige werksfeer. Samen werken we hard, maar is er ook ruimte voor gezelligheid;
  • Een marktconform salaris. Jouw salaris is afhankelijk van uiteindelijke functie en ervaring. Afhankelijk van kennis en ervaring zullen wij jou inschalen als monteur of 1e monteur;
  • Een fulltime (40 uur) functie;
  • Uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van functie en functioneren behoort een HVAC Group service bus tot de mogelijkheden;
  • Doorgroeimogelijkheden richting bijvoorbeeld 1e monteur, specialist of meewerkend voorman, uiteraard afhankelijk van de initiële inschaling.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus eind van het jaar

Jouw nieuwe baan?

Herken je jezelf in de persoon die we in deze vacature hebben beschreven? Of heb je nog andere talenten die van meerwaarde kunnen zijn voor ons bedrijf en waar je ons graag over wil vertellen? We leren je graag kennen!

We zien je reactie graag tegemoet, mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV aan: b.broer@hvac-group.nl

Scroll naar boven