Luchtkanaalreiniging

Luchtkanaal vervuiling

Ook met het toepassen van de juiste filterklasse en tijdig filters wisselen kan in de loop van tijd vervuiling in de luchtkanalen optreden. Doordat microscopische deeltjes worden opgeladen in de luchtstroom trekken deze elkaar aan in de toe- en afvoerlucht. Er ontstaan grotere verontreinigde deeltjes in de luchtstroom die zich hechten aan de wand van het luchtkanaal en obstakels in de luchtstroom. Deze vervuiling beïnvloed de luchtkwaliteit in gebouwen en productieproces wat kan leiden tot minder productiviteit.

Controle van het luchtkanaal

Professioneel controleren met laboratorium onderzoek

Hvac Groep heeft vakmensen die ervaren zijn om uw kanaalstelsel te controleren op microbiologische verontreiniging. Zij controleren met een endoscopisch onderzoek op verschillende kritische locaties binnen uw gebouw in welke staat uw luchtkanaal verkeert en word in een rapportage verwerkt.

Bij klachten en geen optisch verontreiniging worden er monsters genomen voor microbiologisch onderzoek in het laboratorium. In de meeste gevallen is desinfectie van uw kanaalstelsel nodig.

Planmatige luchtkanaal reiniging

Specialisme, reinigen van uw lucht kanaalstelsel volgens afspraak en zonder overlast

Afhankelijk van het soort vervuiling wordt er met u samen een plan opgemaakt om tot een goed resultaat te komen. Onze specialist bespreekt met u welke specifieke maatregelen en reiniging technieken er nodig zijn om uw kanaalstelsel weer op orde te brengen.

Scroll naar boven