Filters en filterservice

HVAC filterwisseling

Op tijd filters wisselen met de unieke filterwissel planning van HVAC Group

Het toepassen van de juiste filterklasse en tijdig filters wisselen voorkomt doorslag met tot gevolg dat vuil aanhecht aan de luchtbehandeling delen. Er treed ophoping op tussen de dempercoulissen en de lamellen van de batterij waardoor de luchtbehandelingskast niet meer optimaal werkt en meer energie gebruikt. Door deze vervuiling is er meer kans op schimmelvorming en bacterie groei en heeft mogelijke gevolgen voor uw binnenklimaat en productieproces.

HVAC filterplanning

Efficiënt communiceren over kwaliteit in luchtbehandeling systemen

Hvac Group heeft specialisten voor het wisselen van de luchtfilters. Zij inventariseren de locaties, vervangen de filters en adviseren op het toepassen van de juiste filterklasse en uitvoering. Onze specialisten reinigen de luchtbehandelingskast en controleren daarbij op de hygiënische en mechanische conditie van de luchtbehandelingskast. Zij rapporteren de gebreken en maken een voorstel om de luchtbehandelingskast weer in optimale conditie te brengen.

HVAC MJOP management

Hvac Group rapporteert voor uw MJOP

Preventief onderhoud is essentieel om uw MJOP te managen. Om op tijd kosten inzichtelijk te krijgen is er een jaarlijkse inspectie nodig in de luchtbehandelingskast. Dit verzorgt HVAC Group tijdens de jaarlijkse wisseling van de filters en reiniging van de luchtbehandelingskast. Altijd met een rapportage en op uw aangeven direct een voorstel tot herstel.

Scroll naar boven