Diensten

Reconditionering luchtbehandelingskasten

Optimaliseer de prestaties en verleng de levensduur van uw luchtbehandelingskast met HVAC Group’s reconditioneringsdiensten. Van jaarlijkse controles tot volledige revisies, onze aanpak vermindert operationele kosten, verbetert efficiëntie en voldoet aan de ErP-norm 2023.

Retrofitten luchtbehandelingskasten

Onze retrofit-dienst helpt kantoren Energielabel C te bereiken. We moderniseren uw luchtbehandelingskasten met energiezuinige EC-ventilatoren en lage weerstand filters, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen tot wel 30%. Deze upgrade omvat ook reconditionering van omliggende onderdelen voor verbeterde prestaties en lagere onderhoudskosten. Onze aanpak ondersteunt de nieuwe ErP-norm, gericht op het verminderen van energieverbruik en CO2-uitstoot, en biedt extra voordelen zoals lagere energiekosten, verhoogde pandwaarde en mogelijke subsidies.

Filters- en filterservice

HVAC Group verzorgt het plannen en uitvoeren van filterwisselingen voor HVAC-systemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de juiste filterklassen om ophoping van vuil te voorkomen. Dit draagt bij aan een hogere efficiëntie en voorkomt problemen zoals schimmel en bacteriegroei. Onze diensten omvatten inspectie, vervanging, reiniging van luchtbehandelingskasten, en rapportage over gebreken en onderhoudsplannen.

Luchtkanaalreiniging

HVAC Group biedt professionele inspectie en reiniging van luchtkanalen om vervuiling tegen te gaan, zelfs bij gebruik van de juiste filters. Onze vakmensen voeren endoscopische controles en laboratoriumonderzoeken uit om de staat van uw luchtkanalen te beoordelen. Bij vervuiling stellen we een planmatige reiniging voor om de luchtkwaliteit te verbeteren en productiviteit te waarborgen.

Vetkanaalreiniging

HVAC Group biedt gespecialiseerde reinigingsdiensten voor vetkanalen in keukens, essentieel voor het voorkomen van brandgevaar en het handhaven van hygiëne. Onze grondige reinigingsmethode verwijdert vetophoping effectief, waarbij we zorgen voor minimale verstoring en maximale veiligheid. Regelmatige reiniging van vetkanalen is cruciaal voor elke professionele keuken, zowel voor veiligheid als voor naleving van de regelgeving.

Verduurzamen

HVAC Group biedt duurzame oplossingen voor uw luchtbehandelingskasten, gericht op het verlengen van de levensduur en het verlagen van operationele kosten. Onze diensten omvatten het toepassen van geavanceerde coatings tegen weersinvloeden, energiezuinige EC-ventilatoren en nano filtratie, waardoor uw systeem efficiënter werkt en voldoet aan de ErP-norm 2023 Label C.

Scroll naar boven